Kogelstraat 32-34 - 9000 Gent
makerslab@deschuur.org

09 391 96 10

©2018 by De Schuur

Handleidingen

Stay in the Know

Hier zullen in de loop van het proces concrete handleidingen gepubliceerd worden. Dit gaat over hoe een ruimte inrichten, maar ook over afspraken nota’s en concrete drafts van contracten. Hier zullen we ook de evaluatierapporten verzamelen die bijdragen aan het ontwikkelen van de handleidingen.

 

Heb je zelf een handleiding geschreven waarvan je denkt dat ze van pas kan komen in ons makerslab? laat het ons weten! makerslab@deschuur. org

20181228_124204_edited.jpg

Samen een plek openhouden

Hoe gaan we aan de slag om samen een lab te runnen? Welke spelregels hanteren we? Heeft iedereen evenveel inspraak? Wat met nieuwe leden? Samen gaan we aan de slag om hier inzicht in te krijgen.

Delen en geven

Hoe kan je bijdragen zonder geldelijke vergoeding? Kan je taken opnemen die evenveel waard zijn als een geldelijke vergoeding? Of is dit zelfs meer waard? Kunnen we zo mensen met verschillende mogelijkheden goed laten samenwerken?

20181231_104123_edited.jpg
3D_me.jpg

Levenslang?

We engageren ons voor onbepaalde tijd, maar ieder jaar vernieuwen we ons engagement naar elkaar op het jaarlijkse makersfeest. Dat wordt een echt festival met workshops en showcases !

Heb je nood aan een extra handleiding, of heb je een ideetje voor een nieuwe?